Denne hjemmeside bruger cookies, til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at bruge dette website, gives der samtykke til alle cookies i forbindelse med vores cookie politik.   
Accepter

Nybagt forældre – og hvad så…

Det er fantastisk, at blive forældre til en lille ny. Men med stor glæde følger også fornøjelser som dårlig nattesøvn, utallige bleskift og tvivl om den lille nu også tager godt nok på. Hvert barn er unikt, og man skal som familie finde sine egne ben at stå på og ens egen måde at gøre tingene på. Som nybagt forældre kan man få mange gode råd fra venner og familie, men nogle gange kan man alligevel komme i tvivl, om man gør det rigtige, eller om der er faresignaler, man bør reagere på.

sovende barn (en eftertragtet vare i flere danske hjem)

Sovende barn (en eftertragtet vare i flere danske hjem)

Se privat sundhedsplejerske eller lægevagt over videokonsultation fra din egen stue

Det kan derfor til tider blive svært at huske at nyde sit barn og ikke blive for bekymret over ting, der faktisk er ganske normale. På eLægen.dk har vi skrevet om en række børne- (og voksen)sygdomme og vi rummer nordens største netværk af læger, som man kan få akutte eller planlagte tider hos, hvis man ønsker et godt råd eller er bekymret for en konkret problemstilling. Vi har også tilknyttet jordemoder og sundhedsplejerske, som man kan booke til en videokonsultation. Det er nemt – man downloader app’en, bestiller tid og sætter sig til rette i sofaen.

Skriv et svar