Kommuner

eLægen.dk yder flere forskellige services til kommunal sundhed:

Videokonsultationer med lægevagt til f.eks. hjemmepleje og nyligt udskrevne borgere.

Videokonsultationer med speciallæger til socialrådgivere, der har behov for råd til forløbsvurdering.

Attestskrivelser når der er behov for hurtig sagsbehandling (indenfor 48 timer).

Formålet med vores ydelser er at højne kvaliteten af pleje og behandling i det kommunale sundhedstilbud. Vores vision er, at vi ønsker at medvirke til at nedbringe antallet af unødvendige genindlæggelser.

Der i alt henholdsvis 62.000 genindlæggelser og 175.000 korttidsindlæggelser i de danske kommuner. Hos ældre på 65 år eller over var genindlæggelsesfrekvensen 9% af alle indlæggelser. En høj forekomst af disse gen- og korttidsindlæggelser kan i visse tilfælde undgås med de rette kommunale indsatser. Vores virksomhed yder telemedicinske services til private og kommuner i form af online lægekonsultationer med erfarne læger indenfor flere forskellige specialer. Konceptet tager udgangspunkt i patienten, når kommunens ansatte har brug for rådgivning omkring en patient og dennes sygdomstilstand. Rent praktisk betyder det fx, at personalet i hjemmeplejen, socialrådgiverne eller patienten selv kan diskutere sundhedsfaglige spørgsmål direkte med en læge via et videolink på iPad, smartphone eller på en computer. Der er ingen ventetider når personalet eller patienten skal rådføre sig med en læge, og det hele kan foregå i patientens eget hjem uden unødvendige kørsler.

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU