Leif Ascanius Sol

Specialer: Psykolog

Autoriseret Psykolog. Leif Ascanius Sol har i 12 år arbejdet på Akut Skadebehandling og er specialist i stress. Han har arbejdet med coaching i forhold til akutte stress påvirkninger og kriser såvel som langvarig stress og nedslidning. Leif Ascanius Sol er uddannet fra Københavns Universitet i almen psykologi. Han har speciale i krise- og katastrofepsykologi og har udover stress tilfælde beskæftiget sig med et bredt spekter af psykologiske problemer herunder misbrugs problematikker, omsorgssvigt, børne- og ungdoms problematikker. En psykolog video-konsultation varer 55 minutter.

Autoriseret Psykolog under Dansk Psykolognævn.

Københavns Universitet, 5 år.

Efteruddannelse i krisepsykologi, 2 årPsykologisk metode:

Den metode jeg anvender i det terapeutiske forløb afhænger af, hvilke problemer klienten møder op med. Jeg er kognitiv i min psykolog tilgang, men der er problemstillinger, der er bedre løst med en narrativ eller psykodynamisk tilgang.

Jeg praktiserer i høj grad at lytte til klientens særlige problemstilling og behandler med dels en erfaringsbaseret tilgang og en teoretisk tilgang. Det er altid hos klienten at arbejdet foregår og forandringen sker. Det er mit bidrag at komme med nye indgangsvinkler til problematikken og guide klienten til at tænke på nye måder om problemerne, måder der løser op for nye muligheder og løsninger.Indsatsområder:

Krise og katastrofepsykologi

Uttøya/Oslo Norge 2011

Kokkedal Københavns Politi 2013

Kriminalforsorgen København 2014

Jordskælv Nepal 2015

Bataclan Paris 2015

Virksomhedssundhedsordninger:
Dansk Industri Hovedorganisationen,
Siemens Danmark,
Mærsk,
Søværnets Operative Kommando,
Tryg forsikring,
Irma,
Novo Nordisk,
Coop,
HK,
Vestforbrændingen,
M.A.N. Diesel,
Københavns Politi,
Københavns Brandvæsen,
Københavns Universitet,
Google Danmark,
Carlsberg,
Nordisk Råd.


For yderligere information: www.psykologcare.dk

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU