Hvad kan vi?

Hos eLægen.dk tilbyder vi to forskellige typer af videokonsultationer

Akut lægevagt

Det er ikke altid let at komme igennem på telefonen til vagtlæge. Med eLægen.dk kan du undgå ventetid og få direkte kontakt til en vagtlæge, der sidder klar, når du har behov for at tale med en læge. Samtalerne foregår som videokonsultationer, hvor både du og lægen kan se hinanden. Gennem videokonsultationer kan lægen vurdere dig direkte i dit ejet hjem uden unødig kørsel eller ventetid. Du kan også tage eLægen med dig, når du skal ud og rejse – man kan nemlig logge på med både smartphones og tablets så længe, der er netadgang. Du kan f.eks. bruge eLægen ved:

  • forkølelse
  • feber hos børn og voksne
  • børneorm og ønske om recept
  • øjenbetændelse og ønske om recept
  • sportskader
  • mavesmerter
  • spørgsmål om graviditet og barsel

Second Opinion og råd omkring sygdomsforløb

Som de eneste i Danmark tilbyder eLægen.dk også second-opinion med en bred vifte af læger indenfor mange forskellige specialer. Du kan bruge second-opinion, hvis du ønsker en uvildig vurdering af et sygdomsforløb foretaget af en læge indenfor det relevante speciale. Du behøver ikke længere at gå til din egen læge for at blive henvist og du behøver ikke at vente i mange måneder på en tid. Igennem eLægen.dk kan du booke en tid med en speciallæge, der har ekspertice i din tilstand, lige når det passer dig.

Du kan benytte vores second-opinion både til korte konsultationer og til grundig vurdering af hele sygdomsforløb. Korte konsultationer kan f.eks. bruges til at få vejledning og råd omkring en afgrænset problemstilling med en uvildig læge indenfor det ønskede speciale. Hvis du derimod har været igennem et kompliceret eller længerevarende sygdomsforløb tilbyder vi også at du kan få en specialistvurdering af hele forløbet for at få vejledning til, om alle nødvendige undersøgelser er udført og råd om, hvor man kan søge hjælp til evt. yderligere udredning og behandling. Hvis du er i tvivl om, hvilken slags læge, du har behov for at tale med, så skriv til admin@elaegen.dk.

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU