Fysioterapeut

Tal med vores fysioterapeut online

Rigtig mange mennesker oplever i løbet af deres liv forskellige skader, smerter og generelt problemer relateret til bevægeapparatet. Måske har du været ude for et uheld eller fået en skade i forbindelse med sport eller arbejde, og i så fald er det vigtigt at kontakte en fysioterapeut efterfølgende for korrekt behandling. Måske har du overbelastet dit knæ, forvredet din fod eller oplever at have ondt i ryggen på jobbet og mangler råd og vejledning til at mindske smerter eller øvelser til genoptræning. En fysioterapeut er specialist i sådanne lidelser og øvelser og kan rådgive dig omkring de fleste ting, der har med bevægeapparatet at gøre. Vores fysioterapeut er klar til at hjælpe dig – book en tid til onlinekonsultation direkte her på siden.

Hvad er en fysioterapeut?

Fysioterapeuten har en bred faglighed og kan hjælpe med mange forskellige problemer, som har med bevægeapparatet – kroppen – at gøre. Fysioterapeuten beskæftiger sig med behandling og rådgivning, bl.a. omkring:

  • Smerter i nakke, skuldre og ryg
  • Forskellige ledsmerter
  • Forvridninger og forstuvninger
  • Neurologiske problemer (hovedpine)
  • Sportsskader
  • Skadeforebyggende træning
  • Træningsplaner til diabetespatienter og lunge/hjertepatienter

Hvordan kan fysioterapeuten hjælpe mig?

Vores fysioterapeut kan hjælpe dig med at vurdere din skade eller problem og give dig råd og vejledning om, hvordan du bedst håndterer den og forebygger yderligere skade. Dernæst kan fysioterapeuten give dig nogle øvelser, som kan hjælpe på dit problem og eventuelt foreslå yderligere behandlingsmuligheder. Fysioterapeuten vil typisk sammensætte et skræddersyet træningsprogram rettet mod lige præcis dit behov.

Tryg konsultation med fysioterapeuten uden ventetid

eLægen tilbyder privat, tryg og hurtig hjælp, hvor du slipper for lange ventetider, ventelister og venteværelser. Du kan tale med specialisten hurtigt og bekvemt og bestille tid til den online videokonsultation allerede i dag her på siden. Du slipper desuden for at tage fri fra arbejde og transportere dig selv af sted til klinikken, hvilket er særligt bekvemt, hvis du har en skade, som forhindrer dig i at rejse frem og tilbage. Du bestiller en tid, når du har tid – og så kan du slappe af og klare konsultation hjemme fra sofaen.

Vores online fysioterapeut

Kirsten Nielsen er vores online fysioterapeut, specialist i bevægeapparatet. Hun har masser af erfaring med idrætsskader og skadeforebyggende træning, neurologiske problemer, rygsmerter og udarbejdelse af træningsprogrammer til patienter med diabetes og forskellige hjerte/lungesygdomme. Hun har arbejdet som fysioterapeut siden januar 2013, har forskellige videreuddannelser og erfaring med arbejde fra både et hospital og et sportsakademi, hvor genoptræning og forebyggelse var fokus for arbejdet.

Vores fysioterapeut

Fysioterapeut. Kirsten Nielsen er uddannet fysioterapeut og har erfaring med • Idrætssk...

Læs mere

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU