Gynækolog

Tal med vores gynækolog online

En gynækolog beskæftiger sig med underlivssygdomme, og en obstetriker – eller fødselslæge – er specialist i graviditet og fødsler. Gynækologen undersøger, behandler og rådgiver om sygdomme i livmoder, æggestokke, æggeleder og skeden. Fødselslægen håndterer blandt andet syge gravide og graviditeter, der ikke udvikler sig som forventet. Vores online gynækolog og obstetriker kan hjælpe med problemer relateret til gener i underliv og graviditet og kan kontaktes uden ventetid.

Videokonsultation med privat gynækolog

Hos eLægen kan du booke en online videokonsultation direkte med gynækolog og obstetriker Christina Norrbom. På den måde kan du få råd og vejledning, når det passer dig, og hvorfra det passer dig. Det kan være, du ikke har mulighed for at komme af sted til en klinik, eller du måske har mere lyst til at tage den personlige samtale trygt og privat i dit eget hjem.

Vores online gynækolog

Christian Norrbom er vores online gynækolog og obstetriker og har flere års erfaring med begge dele fra forskellige klinikker. Hun har en særlig interesse for den komplicerede obstetrik og har forfattet flere guidelines om emnet.

Gynækolog uden ventetid

Der kan opstå akutte problemer, som gør det nødvendigt at tale med en gynækolog uden ventetid. Hos eLægen kan du få en privat videokonsultation med vores online gynækolog uden lange ventetider og ventelister hos speciallægeklinikker. Du behøver ikke vente længe på at få hjælp til dit problem – det er nemt og bekvemt at tale med den private online gynækolog, og samtalen kan klares fra dit eget hjem.

Hvad kan en gynækolog hjælpe med?

Gynækologen beskæftiger sig med en række forskellige sygdomme og symptomer relateret til underlivet. Det gælder blandt andet:

 • Blødningsforstyrrelser
 • Hormonbehandling
 • Kræftsygdomme i æggestokke, æggeledere, livmoder og livmoderhals
 • Betændelse i underlivet
 • Smerter i underlivet
 • Fertilitetsbehandling- og rådgivning

En gynækologisk undersøgelse kan være relevant, hvis du:

 • Skal have spiral eller begynde på p-piller
 • Har smerter i underlivet
 • Oplever svie eller kløe i underlivet
 • Pletbløder eller har uregelmæssig menstruation
 • Har smerter ved samleje

Christina Norrbom kan danne sig et indtryk af dine symptomer og din tilstand og rådgive dig om videre behov og muligheder. Hun kan desuden henvise til yderligere behandling og forny eventuelle recepter, hvis der er behov for det.

Mange kvinder lider desværre af problemer med underlivet men kommer ikke til lægen. Tag det første skridt og tal med vores gynækolog online – book en tid direkte hos speciallæge i gynækolog Christina Norrbom allerede i dag.

Mød vores gynækologer

1 bedømmelser Læs bedømmelser

Speciallæge Christina Norrbom har en bred baggrund inden for Gynækologi og Obstetrik. ...

Læs mere

61 bedømmelser Læs bedømmelser

Speciallæge i gynækologi og obstetrik (kvindesygdomme), Martin G. Tolsgaard, ph.d., dr....

Læs mere

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU