Jordemoder

Godt at vide om en jordemoder…

Hvad er det?

Det er en person, der har specialiseret sig indenfor den normale graviditet og fødsel. Kvinder, der er gravide, bliver tilbudt en række konsultationer gennem deres graviditet. Ved disse konsultationer måles der blodtryk og undersøgelse af urinen, og der foretages vurdering af barnets udvikling. Det vil for gravide i mellem uge 16 og 20 kunne omfatte, at der bliver lyttet hjertelyd og senere i graviditeten, at man vurderer barnets vægt og lejring. Jordemoderen er samtidig også dén person, som igennem hele graviditeten forbereder kvinden på fødslen og taler om de tanker, man kan gøre sig som gravid omkring forløbet. Ved selve fødslen er det jordemoderen, der lytter hjertelyd, vurderer fremgangen i fødslen og til sidst tager imod barnet. Man vurderer under hele forløbet, om der er tale om normal graviditet og fødsel, eller om der er behov for at konsultere en fødselslæge (en obstetriker). Efter fødslen er det også jordemoderen, som undersøger barnet og giver råd til amning.

Hvem kan jeg kontakte?

Hos eLægen.dk kan du book en tid hos vores jordemoder, Maj-Lise Thal Jensen. Hun kan rådgive omkring aktuel eller forestående graviditet såvel som tale tidligere fødselsforløb igennem, hvis der efter nogen tid melder sig spørgsmål, som man ønsker at få svar på.

Vores jordemoder

Jordemoder. Maj-Lise har 12 års erfaring som jordemoder. Hun brænder for fødslerne og s...

Læs mere

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU