Ortopædkirurg

Godt at vide om en Ortopædkirurg…

En ortopædkirurg er en læge, som har specialiseret sig indenfor forebyggelse, diagnostik og behandling af patienter med sygdomme, skader og misdannelser i bevægeapparatet. Der kan altså være tale om både traumatiske tilstande såsom knoglebrud og læsioner af ledbånd og bindevæv, såvel som degenerative tilstande såsom slidgigt i hofte, knæ og skulderled.

Symptomer og udredelse

De ting, som en ortopædkirurg ofte vil spørge til, når det kommer til lidelser i bevægeapparatet, er 1) om der er smerter og i så fald hvornår de udløses og hvorvidt de kan klares med smertestillende samt 2) om der er begrænsninger i funktionsniveauet – f.eks. hvordan er gangfunktionen for personer med knæsmerter 3) bruger patienten hjælpemidler for at klare sig i det daglige? Det kunne f.eks. være stok eller rollator.

Operationer

Det er ortopædkirurgen, der foretager operationer på arme og ben. Det kan f.eks. dreje sig om at sætte skinner og skruer i brækkede knogler eller indsætte kunstige led i hofte, knæ eller skulder.

Hvilken speciallæge kan jeg kontakte?

Står du med et problem, som du gerne vil have hurtigt svar på, kan du booke tid direkte hos vores specialister i ortopædkirurgi, speciallæge Amandus Gustafsson eller 1.reservelæge Michael Schultz-Larsen.

Vores ortopædkirurger har mange års erfaring med behandling af patienter med muskel og ledsmerter. De har erfaring med idrætskirurgi og traumatologi samt omfattende undervisningserfaring. De lægger begge vægt på at tage sig den fornødne tid til deres samtalen og på at sikre, at patienten føler sig velinformeret, når konsultationen er slut.

Videokonsultation

Via videokonsultation på elægen.dk kan du møde Amandus Gustafsson direkte ansigt til ansigt og blive tilset i dit hjem eller på din arbejdsplads. Uden at skulle sidde i et venteværelse eller lange ventelister. Når speciallægen kan se og tale med dig, vil han/hun kunne danne sig et indtryk af din tilstand og symptomer for derved at kunne rådgive dig bedst muligt om dine muligheder.

Vores ortopædkirurger

16 bedømmelser Læs bedømmelser

Speciallæge Amandus Gustafsson kan rådgive dig omkring ortopædkirurgiske tilstande, dvs...

Læs mere

11 bedømmelser Læs bedømmelser

1. reservelæge Michael Schultz-Larsen kan rådgive dig omkring ortopædkirurgiske tilstan...

Læs mere

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU