Onkolog (kræftlæge)

Tal med vores kræftlæge online

Kræft er en sygdom, som vi næsten alle bliver konfronterede med på et tidspunkt i vores liv. Kræft er et vidt begreb, og sygdommene er meget forskelligartede afhængig af deres type og lokalisation. Nogle af de hyppigste kræftformer er brystkræft, kræft i tyktarm og endetarm, underlivskræft og lungekræft. En onkolog – eller kræftlæge – har specialiseret sig inden for kræftsygdomme.

Hvordan behandles kræft?

Kræft kan behandles med kirurgi, medicin og/eller stråleterapi. Den kirurgiske behandling varetages af de enkelte kirurgiske afdelinger – har man for eksempel brystkræft, er det en brystkirurg, der står for den kirurgiske behandling. Onkologen varetager den medicinske behandling. Ofte vil onkologen også være involveret i strålebehandlingen, hvis det er nødvendigt. Den medicinske – eller onkologiske – behandling omfatter cellegift (cytostatika), som slår de hurtigt voksende kræftceller ihjel, og biologiske midler, som er mere specifikt målrettet væksten af celletyper. Til sidst er der stråleterapien, som kan fokuseres mod et bestemt område, hvor man ønsker, at en kræftsvulst skal skrumpe før kirurgi eller som led i en smertebehandling. Det gælder for eksempel metastaser i ryghvirvler.

Hvordan kan kræftlægen hjælpe mig?

Vores onkolog kan tage en snak med dig om dit forløb eller din sygdom, give dig råd og vejledning og henvise dig til yderligere behandling, hvis der er behov for det. Derudover kan kræftlægen lave en plan for smerte- og kvalmestillende medicin, hvis det er nødvendigt, og han kan forny eventuelle recepter.

Tryg konsultation med kræftlægen, uden ventetid

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at komme til at tale med vores dygtige specialist i kræftsygdomme. Du booker blot en tid til en online videokonsultation – det er nemt, bekvemt og kan gøres allerede i dag. Vi har kortere ventetider, og den private konsultationen kan klares, mens du sidder hjemme hos dig selv i vante og trygge omgivelser. På den måde undgår du både ventelister, ventetider og venteværelser, og du behøver ikke at tage fri fra arbejde eller skole for at komme til speciallægen – den online konsultation kan klares fra sofaen.

Videokonsultation med vores online onkolog

Mogens Bernsdorf er vores specialist i onkologi. Han har masser af erfaring og har beskæftiget sig med mange forskellige kræfttyper gennem næsten 10 år – både som læge og som forsker. Han har arbejdet på onkologiske afdelinger på både Rigshospitalet og Hillerød Sygehus. Derudover fungerer Mogens Bernsdorf som lægelig konsulent for Kræftens Bekæmpelse.

Vores onkolog

Speciallæge, Ph.D. Mogens Bernsdorf har beskæftiget sig med kræft både som læge samt fo...

Læs mere

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU