Øre-næse-halslæge

Tal med vores øre-næse-halslæge online

Diverse problemer med øre- næse- og halssygdomme fylder meget i den danske befolkning. Især blandt børn er lidelserne hyppige, og det betyder sygedage for de voksne i hjemmet. Ofte tror man, at det blot er en lille forkølelse eller et enkelt tilfælde af smerter i ørene, men det kan sagtens være mere end det, og det kan derfor godt betale sig at få hjælp af en specialist. Det kan du hos eLægen, hvor vi har en speciallæge på området tilknyttet, så du kan få hjælp, når det brænder på.

Øre-næse-halslæge uden ventetid

Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at komme til at tale med vores dygtige øre-næse-halslæge. Du booker blot en tid til en online videokonsultation – det er nemt, bekvemt og hurtigt. Vi har kort ventetid, og den private konsultationen kan klares, mens du sidder hjemme i vante og trygge omgivelser. På den måde undgår du både ventelister, ventetider og venteværelser, og du behøver ikke at tage fri fra arbejde eller skole for at komme til speciallægen – den online konsultation kan klares fra sofaen.

Videokonsultation med vores online øre-, næse- og halsspecialist

Speciallæge i oto-rhino-laryngiologi (i daglig tale øre-, næse- og halslæge), Anders Christensen, har megen forskellige erfaring. Han har i flere år arbejdet på øre-, næse- og halsafdelingerne på Rigshospitalet, på Bispebjerg og på Slagelse Sygehus. Derudover har han forsket inden for hoved- og halskræft og har flere års erfaring inden for undervisning og formidling.

Hvad kan vores øre-, næse- og halslæge hjælpe dig med?

En øre-, næse- og halslæge er specialist i diverse sygdomme i øre-, næse- og halsregionen. Vores specialist i øre-, næse- og halssygdomme, Anders Christensen, kan blandt andet hjælpe og rådgive dig med:

  • Halssmerter
  • Hoste
  • Dårlig hørelse
  • Hæshed
  • Næseblødning
  • Snorken
  • Svimmelhed
  • Smerter i øret
  • Susen for øret
  • Udflåd fra øret

Hvis der er behov for operation så som drænanlæggelse i trommehinden, fjernelse af mandler eller kirurgi i næse-, kæbe- og halsregionen, kan Anders Christensen hjælpe dig videre ved for eksempel at henvise dig til videre behandling. Derudover kan han rådgive dig og forny eventuelle recepter.

Du kan bestille en tid allerede i dag hos Anders Christensen til en bekvem konsultation uden ventetid.

SpeciallægeAnders Christensen har igennem en årerække arbejdet på øre-næse-hals afdelin...

Læs mere

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU