Psykiater

Tal med en psykiater online

Står du med et problem eller spørgsmål, som du gerne vil have hurtigt svar på, kan du bestille tid direkte hos vores online privat psykiater, speciallæge i psykiatri, Simon Gartner. Du kan også tale med vores specialist i børne- ungdomspsykiatri, læge Eva Konge. Du kan læse mere og bestille tid til en konsultation med vores børnepsykiater online.

Simon Gartner arbejder til dagligt med akutte psykiatriske sygdomme. Han har erfaring med arbejde på borgere, der er indlagt på hospitaler samt arbejde med akut psykiatrisk lægevagt.

Videokonsultation med en privat psykiater

Via videokonsultation kan du møde Simon Gartner, vores privat psykiater online, direkte ansigt til ansigt og blive tilset i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Psykiater uden ventetid

Ved at benytte online konsultation undgår du både lange ventelister og ventetid hos en psykiater samt at skulle sidde i et venteværelse. Når speciallægen kan se og tale med dig, vil han/hun kunne danne sig et indtryk af din tilstand og symptomer for derved at kunne rådgive dig bedst muligt om dine muligheder.

Skal jeg tale med en psykiater eller en psykolog?

En psykiater er en læge, der har specialiseret sig i psykiatri og behandler mennesker med psykiske sygdomme og problemer. En psykolog er universitetsuddannet og beskæftiger sig både med raske og psykisk syge mennesker, som har større eller mindre problemer som f.eks. stress.

I modsætning til psykologen kan psykiateren forholde sig til din medicinske behandling, herunder medicin til behandling af eksempelvis svær depression eller ADHD. Psykiateren er specialiseret i at give denne medicin og kombinere den med terapi. Det skal understreges, at psykofarmaka som hovedregel ikke udskrives efter en enkelt video-konsultation. Undtagelser kan forekomme ved behandlingsforløb hos samme psykiater over længere tid.

Hvad kan en psykiater hjælpe med?

En psykiater er en læge, der har specialiseret sig indenfor psykiske sygdomme og lidelser. Det kan dreje sig om:

  • Angst
  • Depression
  • Anoreksi
  • Personlighedsforstyrrelser
  • Skizofreni
  • PTSD
  • Psykoser
  • Stofmisbrug

Psykiatrisk udredning og behandling

Man bruger samtale og observation i udredningen af patienter med psykiske lidelser. Behandlingen vil kunne omfatte samtaler (terapi), medicinsk behandling og social træning. Psykiske lidelser er meget hyppige i befolkningen, men ikke alle søger læge og ikke alle får rettidig behandling.

Blandt de hyppigste lidelser er angst og depression, som rammer op mod hver 5. dansker i løbet af deres levetid. Det er ikke altid, at man behøver medicinsk behandling, men alle bør tilbydes grundig udredning og behandling.

4 bedømmelser Læs bedømmelser

Speciallæge Camilla Nielsen har bred erfaring fra flere psykiatriske hospitaler og igen...

Læs mere

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU