Børne- og ungdomspsykiatri

Tal med en børne- og ungdomspsykiater online

Står du med et problem eller spørgsmål, som du gerne vil have hurtigt svar på, kan du bestille tid direkte hos vores private online børnepsykiater, speciallæge i børne- ungdomspsykiatri, læge Eva Konge. Du kan også tale med vores private speciallæge i psykiatri, Simon Gartner. Du kan læse mere og bestille tid til en konsultation med vores private almene psykiater online.

Eva Konge har adskillige års erfaring indenfor børne- og ungdomspsykiatri. Hun har arbejdet med børn i flere aldersgrupper og med mange forskelligartede lidelser, herunder spiseforstyrrelser.

Videokonsultation med en privat børnepsykiater

Hos eLægen.dk kan du booke direkte tid hos vores private specialist i børne- ungdomspsykiatri, læge Eva Konge. Vi har kort ventetid og tilbyder, at man gennem videokonsultationer kan blive tilset i eget hjem, hvor børnepsykiateren både kan tale med forældrene såvel som tale med og se barnet i trygge rammer.

Skal jeg tale med en børnepsykolog eller en børnepsykiater?

En børne- og ungdomspsykiater er en læge, som har specialiseret sig indenfor psykiske lidelser hos børn og unge.

En relativ stor andel børn har tilstande og lidelser, som falder indenfor området. Det kan være emotionelle forstyrrelser (depressioner og angst), adfærdsvanskeligheder, misbrug af rusmidler og spiseforstyrrelser.

En børne- og ungepsykolog er universitetsuddannet og kan ikke udskrive medicin. Du kan læse mere og bestille tid til en konsultation med vores psykolog online her.

Hvad kan en børne- ungdomspsykiater hjælpe med?

En børne- og ungdomspsykiater er en læge, der er specialist i psykiske sygdomme og lidelser hos børn og unge, og som kan vurdere behovet for medicinsk behandling samt udskrive den korrekte medicin.

Psykiske sygdomme og lidelser hos børn og unge omfatter bl.a.:

  • Emotionelle forstyrrelser (depressioner og angst)
  • Adfærdsvanskeligheder
  • Stofmisbrug / Misbrug af rusmidler
  • Spiseforstyrrelser/spisevægring (så som anoreksi og bulimi)

Forekomsten af disse sygdomme er hyppigere blandt drenge end piger. Børne- ungdomspsykiateren foretager under en konsultation en vurdering af barnets sociale relationer, dets følelsesliv og temperament, impulskontrol, selvfølelse og identitet og øvrige udvikling. Der er altså tale om en helhedsvurdering af opvækstmiljø, udvikling og personlige egenskaber.

Vores børne- og ungdomspsykiater

Speciallæge Eva Konge har adskillige års erfaring indenfor børne- og ungdomspsykiatri. ...

Læs mere

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU