Psykolog

Tal med en psykolog online

Står du med et problem eller spørgsmål, som du gerne vil have hurtigt svar på, kan du bestille tid direkte hos vores private online psykolog, Leif Ascanius Sol, som har 14 års erfaring med akutpsykologi og speciale indenfor flere af de nedenstående problematikker.

Gennem videokonsultation med psykologen kan I tale sammen ansigt til ansigt direkte online. Derved kan du også selv vælge om du foretrækker at blive tilset i dit hjem eller på din arbejdsplads – eller et helt tredje sted.

Psykolog uden ventetid

Ved at benytte online konsultation undgår du både lange ventelister og ventetid hos en psykolog samt at skulle sidde i et venteværelse. Når psykologen kan se og tale med dig, vil han/hun kunne danne sig et indtryk af din tilstand og symptomer for derved at kunne rådgive dig bedst muligt om dine muligheder.

Hvad kan en psykolog hjælpe med?

De almen psykologiske problematikker kan være mangeartede men problemer kan være:

  • stress
  • depression
  • traumer
  • post traumatiske tilstande
  • sorg, misbrugs problematikker
  • pårørende til misbrugere
  • omsorgssvigt
  • mobning, mm.

Vores online psykologer

Det er altid muligt at finde en psykolog der har speciale i den specifikke problemstilling du oplever, og psykologer henviser gerne videre til den rette specialist.

En psykolog hos os er autoriseret af Statens Psykolognævn det betyder at have 5 års uddannelse som almen psykolog + minimum 2 års praktisk uddannelse.

Psykologen har ofte i tillæg til denne udannelse specialer og kan tilbyde dig terapi som giver mulighed for at løse livs kriser og hurtigere komme frem til at komme i psykisk balance.

Skal jeg tale med en psykolog eller en psykiater?

En psykolog er universitetsuddannet og beskæftiger sig både med raske og psykisk syge mennesker, som har større eller mindre problemer som f.eks. stress. En psykiater er en læge, der har specialiseret sig i psykiatri og behandler mennesker med psykiske sygdomme og problemer.

I modsætning til psykologen kan psykiateren udskrive medicin. Det kan være medicin til behandling af eksempelvis svær depression eller ADHD. Du kan ikke få medicin ved din psykolog. Psykiateren vil være specialiseret i at give denne medicin og kombinere den med terapi.

Føler du behov for at tale med en psykiater, kan du læse mere og bestille tid til en konsultation med vores psykiater online her.

Hvordan foregår en videokonsultation?

En konsultation med en privat psykolog foregår enten akut eller efter forudgående aftale. Der vil være tale om en terapeutisk samtale der i første omgang afklarer problematikkerne.

Konsultationen med psykologen kan foregå ved en videokonsultation. Her kan psykologen se og tale med dig og danne sig et indtryk af din tilstand og symptomer for derved at kunne behandle dig bedst muligt. Sammen kan i finde frem til nye aspekter og muligheder. Derefter kan det aftales at tale sammen igen, typisk med en uges mellemrum.

Står du med et psykisk problem som du hurtigt vil have sparring på kan du booke tid direkte og komme til at tale med vores private online psykolog Leif Ascanius Sol, som har 14 års erfaring med akutpsykologi og speciale indenfor flere af de ovennævnte problematikker.

Vores psykolog

Autoriseret Psykolog. Leif Ascanius Sol har i 12 år arbejdet på Akut Skadebehandling og...

Læs mere

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU