Sundhedsplejerske

Tal med vores sundhedsplejerske online

En sundhedsplejerske er uddannet sygeplejerske og har specialiseret sig inden for børn og unges trivsel. Sundhedsplejersken arbejder med undersøgelser, rådgivning og vejledning af børn og familier, fra barnet bliver født, og til barnet går ud af skolen. Har du et problem eller et spørgsmål om dit barns udvikling eller trivsel, som du gerne vil have hurtigt svar på, er det nemt og bekvemt at kontakte eLægens sundhedsplejerske Kirsten Todsen.

Videokonsultation med privat sundhedsplejerske

Hos eLægen kan du booke en online videokonsultation direkte med sundhedsplejerske Kirsten Todsen. På den måde kan du få råd og hjælp, når det passer dig, og hvorfra det passer dig. Det kan være, du ikke har mulighed for at komme af sted til en klinik, eller du måske har mere lyst til at tage samtalen trygt og privat i dit eget hjem.

Vores online sundhedsplejerske

Kirsten Todsen er vores online sundhedsplejerske. Hun har mange års erfaring med vejledning af familier med børn og spædbørn og kan tilbyde hjælp og rådgivning om blandt andet amning, kost, søvn, opdragelse, udvikling og selvværd. Hun er desuden efteruddannet som Marte Meo terapeut, hvor man ved hjælp af videoklip finder frem til løsninger på et udviklingsproblem.

Sundhedsplejerske uden ventetid

Ved at booke en tid hos vores sundhedsplejerske slipper du både for ventelister, ventetider og venteværelser, og konsultationen kan trygt klares i sofaen fra dit eget hjem. Du kan hurtigt få en tid – og problemet kan hurtigt blive løst og med den helt rette, professionelle rådgivning.

Hvad kan en sundhedsplejerske hjælpe med?

Sundhedsplejersken rådgiver og vejleder inden for udvikling og trivsel hos spædbørn, småbørn og skolebørn. Det omfatter både den mentale og den fysiske udvikling hos barnet, hvor sundhedsplejersken tilser den nyfødte og barnet og sikrer, at barnet udvikler sig som forventet. Vores online sundhedsplejerske kan hjælpe med at vurdere, om barnet når det forventede niveau både motorisk, sprogligt og emotionelt gennem en samtale med forældre og barn og lave forskellige undersøgelser af barnet. Ligeledes kan hun henvise til yderligere undersøgelse, hvis hun vurderer, at der er behov for det.

Tal med vores sundhedsplejerske online – book en tid direkte hos sundhedsplejerske Kirsten Todsen allerede i dag på elægen.dk.

Vores sundhedsplejerske

1 bedømmelser Læs bedømmelser

Sundhedsplejerske Kirsten Todsen har igennem sit virke mange års erfaring med råd og ve...

Læs mere

Sådan virker en videokonsultation?

Du kan se og tale med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du er. Lægen kan derved få et præcist billede af dit problem og give dig kompetent vejledning og evt. henvisning eller recept.

Lægehjælp i trygge rammer

De fleste forældre ved, hvor stressende venteværelser kan være. Igennem en online lægekonsultation kan lægen se dit barn og tale med dig direkte i jeres egen stue. Det kan spare dig for at skulle tage fri fra arbejde for at tage til lægen.

Se speciallægen direkte online

Hvis man ønsker at se en speciallæge, går turen ofte gennem egen læge først og derefter vente på tid hos speciallægen. Gennem eLægen.dk kan du booke tid direkte hos speciallægen uden lange ventetider og modtage kvalificeret hjælp, når du har behovet.

Undgå ventetid og besvær

Hvis man har travlt på arbejdet, kan det være svært og dyrt at skulle tage fri for at gå til lægen. Med eLægen.dk kan du se og tale med lægen uden at skulle tage fri først. Uanset hvor du er, kan du tage lægen med i lommen gennem vores App, som virker til iPhone, Android og tablets. Det er nemt, bekvemt og ligetil.

Få en online lægekonsultation med privat lægevagt

KOM I GANG NU